bg en

За сайта


Warning: array_shift() expects parameter 1 to be array, null given in /home/bgmediab/public_html/tmp/default/templates_c/3c621ff71b16dd4e519262a6872d96c2d76566cc_0.file.modules-adinfo-list.tpl.php on line 259
Agrosalon.BG е първият в България специализиран уеб сайт за трактори и агротехника, в който безплатно и неограничено могат да се публикуват обяви за земеделска техника.  Agrosalon.BG е основен източник в България на авторски новини и видео ревюта от сферата на селскостопанската техника.

Онлайн платформата е създадена и се поддържа от екип с практика в сферата на селскостопанската техника от 2004-а година насам. 

"Смятаме, че вече живеем в години, в които няма логика потребителите да плащат за да публикуват обяви. Независимо, дали това са земеделски производители или търговци на агротехника. Затова даваме възможност за безплатни публикации, без обвързващи и ограничаващи договори за абонаменти. В нашата концепция е залегнало да се заплащат единствено премиум услугите - видео заснемане, авторски публикации на новини и банер реклама."   

Таня Борисова - Маркетинг мениджър БГ Медия ООД